Naše Usluge

Projektni prijedlozi

Priprema i razrada projektnog prijedloga, prikupljanje i sastavljanje ukupne projektne dokumentacije te prijava projekta na natječaje.

Poslovni planovi

Izrada poslovnih planova za potrebe prijave projekata te HAMAG-BICRO, HBOR i kreditiranja kod poslovnih banaka.

Javna nabava

Priprema ukupne dokumentacije za provođenje postupka javne nabave te kontrola provedbe.

Edukacija

Organiziranje edukacija o novostima i detaljima natječaja te treninga za sudionike i buduće voditelje projekata.

Terra Consulting – uspješna konzultantska tvrtka specijalizirana za pripremu projektne dokumentacije i vođenje projekata namjenjenih prijavljanju na EU i nacionalne fondove.

Koristeći naše stručno znanje i višegodišnje iskustvo uspješno savjetujemo klijente prilikom odabira natječaja, pripremamo za prijavu te vodimo kroz provedbu projekta.

Planiramo i pripremamo sve aktivnosti predstojeće prijave projekta, od postavljanja strategije projekta, izrade projektnog prijedloga pa do ispunjavanja obrazaca i prijave projekta.

Izrada kvalitetnog poslovnog plana osnova je svake uspješne prijave na EU natječaje, a poslovne planove izrađujemo i za potrebe kreditiranja kod HAMAG-BICRO, HBOR-a i poslovnih banaka. Također, pripremamo dokumentaciju za potrebu prijave i provedbe javne nabave.

Tokom provedbe projekta osiguravamo administracijsko i financijsko upravljanje projektom, pratimo korištenje proračunskih stavaka te pripremamo projektne izvještaje.

U suradnji sa našim partnerima organiziramo edukacije i treninge namijenjene informiranju svih sudionika i budućih prijavitelja i voditelja projekata.

Kako Vam možemo pomoći?

Kontaktiraje nas u našem uredu ili nam pošaljite upit putem e-maila.

Tražite partnera za prijavu projekta ili izradu poslovnog plana?