O nama

Terra Consulting je uspješna konzultantska tvrtka specijalizirana za pripremu projektne dokumentacije i vođenje projekata namijenjenih prijavljivanju na EU i nacionalne fondove.

Kvaliteta i sistematičnost ključne su vrijednosti na kojima je tvrtka gradila svoju reputaciju i proširivala krug klijenta. Danas, Terra Consulting čini tim stručnjaka izgrađen kroz godine iskustva i stjecanja znanja te svojim uslugama doprinosi izvrsnosti klijenata.

Misija je tvrtke pružiti zainteresiranim klijentima sve informacije o relevantnim natječajima potrebne kako bi se klijent uspješno prijavio na natječaje za dodjelu sredstava.

Terra Consulting nastavlja rasti zahvaljujući povjerenju koje nam ukazuju naši klijenti. Surađujemo sa klijentima iz mnogih sektora, a najviše iz sektora poljoprivrede, turizma i poduzetništva.

Naš tim

Ankica Bračić Ladika diplomant je zagrebačkog fakulteta političkih znanosti, od 2013. godine certificirani je voditelj projekata za EU fondove, a završila je i poslijediplomski specijalistički studij Prilagodba Europskoj uniji: upravljanje projektima i korištenje fondova i programa EU također na Fakultetu političkih znanosti.

Kao konzultant specijalist, Ankica uspješno savjetuje male i srednje poduzetnike te fizičke i pravne osobe u poljoprivrednom sektoru.

Kako Vam možemo pomoći?

Kontaktiraje nas u našem uredu ili nam pošaljite upit putem e-maila.

Tražite partnera za prijavu projekta ili izradu poslovnog plana?